MET DANK AAN.......


alle vermelde en niet met name genoemde betrokkenen, sympathisanten, sponsoren, vrijwilligers, adoptanten, opvanggezinnen, klussers, vluchtpartners enz.  

HARTELIJK DANK  voor wat jullie met z'n allen voor de Fuertedogs honden en voor Elke doen / hebben gedaan en hebben betekend. Zonder al die lieve, gulle mensen is het niet mogelijk om zoveel voor elkaar te krijgen en zoveel honden te kunnen helpen. ALLEN bij deze REUZE BEDANKT !!

Vooral ook alle mensen van de AoA / ADOPTIE op AFSTAND die het al heel lang zonder update's en nieuws over hun honden moeten stellen en toch trouw hun maandelijkse bijdrage voor hun Fuertedoggies zijn blijven storten. Hun loyaliteit is FANTASTISCH en HARTVERWARMEND, zij steken daarmee Elke een enorm hart onder de riem!!

Iedere dag weer komt Elke om in de hoeveelheid werk die zij in haar ééntje dient te verzetten. Door het structurele gebrek aan dagelijkse hulp op de finca en dus chronisch gebrek aan tijd en handen om alles iedere dag voor alle hondjes weer voor elkaar te krijgen, is Elke voortdurend overbelast en lijdt het computerwerk (updaten van de website en foto's en mails aan AoA-sponsoren ) voortdurend schipbreuk.

Het is helaas niet anders, vandaar dat het zo goed voelt dat vele sympathisanten desondanks gewoon door blijven sponsoren .

DANK voor het vertrouwen. GEWELDIG !


* Dhr. Johannes de Jong en mevrouw Aaltje Knegt voor het vliegen van LADY op 9 juli 2009 naar haar adoptiegezin in Nederland.

* Vluchtpartners Doris Overwien en Rainier Hoogenraad voor het vliegen van Eady en het betalen van haar vlucht á EUR 60 en de verzamelde EUR 30 met de Fuertedogs collectebus.

* Doris Overwien voor alle spulletjes voor Gremlin, die ondertussen samen met Poz al heerlijk van z´n nieuwe, warme mandje geniet.

Peter Smith voor het terugplaatsen en inmetselen van de deuren in hun kozijnen en het plaatsen van sloten.