* De kids van familie Scheerder-Kroezen die op Koninginnedag hun oude speelgoed verkochten en een grabbelton hadden voor de Fuertedoggies.

 Ze hadden daarnaast nog een leuke aktie bedacht om met hun eigen Fuertedoggie JOB geld op te halen voor de fincahondjes. Mensen mochten tegen 'betaling' JOB aaien.  Ze haalden EUR 65,40 op en opa en oma Scheerder/Kroeze vulden het bedrag aan tot EUR 100. Allen hartelijk dank en knuffels voor die leuke JOB van jullie.

job- job-1

 

* Nel & Jan en Susanne & Niels voor het vliegen van Podenca SILVA naar Nederland op 1 mei

silva-vp

 

* Sofia Bakx voor het doneren van EUR 65 in het sterilisatiepotje voor podenca SILVA

 

* Shirley Borsboom uit Delft en haar moeder Oma Gisela en dochtertje Nikki die zich op de luchthaven spontaan bereid toonden om ELMO mee op de vlucht te nemen waar zijn baasjes Pieterjan & Claudia vol spanning op hen stonden te wachten.

vp-elmo

* Pieterjan Griep voor het terugstorten van de castratiekosten van ELMO ofwel EUR 80 in de castratiepot en voor de extra EUR 30.

cc-pj elmo-pj

* Pieterjan Griep die tijdens zijn vakantie op Fuerteventura een paar maal de Fuertedoggies kwam bezoeken en met een aantal van hen ging rennen om te zien of er een geschikt maatje bij zat om samen te gaan canicrossen, joggen en fietsen. De honden genoten van zijn aandacht en van hun uitje buiten de omheining. Uiteindelijk was ELMO de uitverkorene en zal hij binnenkort naar Nederland afreizen en zijn thuis krijgen bij PJ & Claudia.

 

* Familie Vreeburg uit Oegstgeest voor het geven van zo'n fijn thuis aan Fuertedoggie KATY en voor het initiatief van José om haar verjaardagscadeau om te zetten in een AoA voor SELMA van EUR 10 per maand. De 11-jarige Jakko zal daar van zijn zakgeld EUR 1 per maand bijleggen. Samen willen zij daarmee een statement maken tegen mensen die een hond zo enorm slecht behandelen, zoals SELMA overkwam. Dank Jakko en José, een heel mooi initiatief!

aoa-selma

 

* J.K. van der Weel uit Hoenderloo voor de donatie van EUR 50 op 28-4-2011 via de Fuertedogs rekening

 

* Arlette Vos die EUR 75 voor de hondjes ophaalde door de de boekjes van Oscar de Turk te verkopen onder haar kennissenkring, een initiatief van AFP.

 

* Marcella Schouw uit Den Haag van Fuertedoggie GABY nu FELIZ, die speciaal voor SARALEE & PANDA op 21-4-2011 EUR 50 liet bijschrijven op de rekening, mede namens haar hulp die ook met de Fuertedoggies meeleeft.

 

* Yannick van de Ginste van P-pup PILAR nu Zoë die op 6-4-2011 een donatie van EUR 50 op de Fuertedogs rekening liet bijschrijven.

 

* Claudia & Pieterjan Griep met zoontje Floris uit Hoogvliet voor hun bezoek aan de Fuertedogs finca en de Nederlandse dropjes.

pj-claudia

 

* Christiaan Novotny van POLAR DENTAL (www.polardental.nl) die regelmatig aan de Fuertedoggies denkt en onlangs op 29 maart 2011 ook weer een bedrag van EUR 150 liet bijschrijven op de Fuertedogs account.

 

* R.E. Servage uit Leiden voor de donatie van EUR 10 op 30 maart 2011 op de Fuertedogs rekening

 

* Jannie de Wit-Zijlstra uit Koedijk voor de donatie van EUR 10 op de Fuertedogs rekening op 16 maart 2011.

 

* Jerry & Marleen Bonsink uit Zwolle voor de fincabezoeken tijdens hun vakantie. Zij schroomden niet om poep te rapen en hielpen met het ophangen van gaaswerk over de bovenkant van de 2.20 meter hoge omheining in de hoop dat een aantal ontsnappingsgrage honden voortaan netjes binnen blijft. Dank voor de donatie a EUR 40 en jullie aanmelding voor de adoptie op afstand, te weten EUR 5 voor SPIKE,  EUR 5 voor SIGGY en EUR 5 voor de Fuertedogs roedel algemeen; SUPER!

dank jm

 

* Ruby Manuel & Peter Brunt voor het geven van zo'n fijn thuis aan de 10-jarige BRUNO en voor het storten van EUR 35 in de castratiepot.

 

* Esther en Deborah van Tattoo Bob uit Rotterdam die met regelmaat doneren voor de Fuertedoggies en de honden graag wilden bezoeken tijdens hun vakantie wat helaas door ziekte en overbelasting van Elke niet door ging. Sorry dames! Dank voor de EUR 50 die op 3 maart werd bijgeschreven op de Fuertedogs rekening.

 

* Ada van Kooten voor het sponsoren van reis en verblijf van de twee Jannen opdat die een week op de finca aan het lassen konden.

 

* Jan Berrevoets en zijn maat Jan A. uit Zeeland die samen een week naar de finca kwamen om het vele laswerk aan deuren, sloten en omheining op zich te nemen. Hartelijk dank Jannen!

dank jannen

 

* Esther & Frank voor hun donatie van EUR 10.