* Anita & George Berk uit Hoorn en hun vriend Ed voor het bezoek aan de honden en de donatie van  EUR 20.

 Anita bood ter plekke spontaan aan om een dagje te komen helpen en bracht een nacht door tussen de hondjes.

anita

 

* Arlette Vos voor haar enthousiasme, betrokkenheid, hulp en goede zorgen rondom Elke en de honden, voor het adverteren van de Fuertedoggies, voor haar harde werk tijdens de klusvakantie en voor alle cadeaus, lekkernijen en attenties. SUPER ARLET!

arlet dank 

 

* Pieke van der Zwaan-Everaert (www.doggylanguage.com / official Jan Fennell Dog Listener) & haar vriendin Emma voor hun bezoek aan de Fuertedogs finca en hun aandacht voor de honden en de donatie van EUR 50 

dank-pieke

 

* Gonny van Zandvliet uit Roosendaal voor haar bezoek aan de Fuertedogs finca 

dank-gonny 

 

* Henny de Jong  voor haar betrokkenheid bij Elke en de honden, voor de dekens met hondenpootjes, de touwspeeltjes en usb stick met mooie foto's en filmpjes van JUNO ( voorheen Chloë)

arlet-donatie dank-juna

 

* Arlette Vos die voorafgaand aan haar klusweek op de finca een inzamelingsaktie hield onder haar collega's. Ze haalden daarmee EUR 215 op dankzij onderstaande personen:

- Annerie & Ton Bogers van www.dierenmissies.nl  EUR 50          

- Gerla van Ophem EUR 50 + koekjes van mevrouw van Ophem

- Saskia EUR 20

- Versus EUR 20

- Ellen Verpoorten EUR 25

- Carla van Duin EUR 25 + 2 kussens voor de honden

-Agnes Jansen EUR 10

- verkoop voetbadje EUR 15

dank-saskia dank-ann


* Marian van der Wiel voor haar harde werk tijdens de klusvakantie op de Fuertedogs finca, haar plezier in de hondjes en voor de EUR 50 voor Elke zelf opdat ze zich kon laten behandelen door de heilpractioner. En voor het aanbod om het nieuwste Fuertedoggie SILVA in opvang te nemen.

marian-dank

 

* René, Mieke & Cailin Moes voor hun bezoek aan de Fuertedoggies, hun hulp en hun aandacht voor de hondjes.

moes-dank

 

* Liesbet Pierreux voor de enorme hulp tijdens haar klusvakantie op de finca. Ongelofelijk, Lies bouwde in haar uppie een onderkomen voor de honden opdat ze op dat veld genoeg beschutting zullen hebben tegen de hete Canarische zon. Daarnaast hielp Lies bij de dagelijkse werkzaamheden en genoot ze van de honden en de hondjes van haar. SUPER LIES! 

lies-dank

 

* Bram en Meta van den Berg uit Loenen a/d Vecht die onder hun klanten EUR 50 ophaalden voor de Fuertedogs honden en daar zelf nog EUR 50 bovenop deden. Kleindochter Eva hield een spreekbeurt voor de klas over Fuertedogs en haalde daarmee een "g" van goed.

br-mta 

 

* Ilona van Mar Azul appartementen in Corralejo die wederom zoveel spullen voor de hondjes doneerde en die bij haar vakantiegasten vaak even een goed woordje doet voor de Fuertedoggies.