* Gerda van der Togt die op de Snuffel / Kerstmarkt in Hazerswoude EUR 81.15 bij elkaar sprokkelde voor de hondjes en die zelf  SOLLY, RINGO, CITA & MISCHA met een maandelijkse bijdrage van EUR 5 op afstand ondersteunt.

 

kerstmarkt gerda

*  Geert Jan Lootsma en Cor van Beek voor hun hulp om de spullen naar de kerstmarkt in Hazerswoude te vervoeren opdat Gerda haar kraam voor de honden kon bemannen. De heren gaven korting op de kraamhuur en kochten zelf een lading gedoneerde boekjes op voor EUR 50.

 

* Dierenkliniek Makker uit Den Haag waar een collectebus voor de Fuertedoggies staat en waar dit maal EUR 13.05 in zat.

 

* John & Liz Wright for their visit of the Fuertedogs finca. Liz helped cleaning while John repaired the wooden doghouses. They donated  EUR 410, which they brought together by taking care of  Jenson, Ziggy & Jasper, the dogs of their friends, which otherwise would have been send to kennels during holiday times. THANKS John & Liz!

 john  liz 14-12-12 john  liz 14-12-16 

* Margaret Wright (John's mum) who still keeps her promise to be a non-smoker and donated EUR 115 which she otherwise would have spent on cigarettes. SUPER!

 

* Pat Fitzpatrick who donated EUR 55 for the Fuertedoggies which was handed over by John & Liz Wright.

 

* Paul & Glynis Terry and their dogs Norris, Holly & Mac who donated EUR 25 for the doggies which was handed over by John & Liz Wright.

 

* Patrick Fassaert voor zijn onverwachte bezoekje aan de Fuertedogs finca, zijn aandacht voor de hondjes en klushandjes. 

patrick 

* Familie Pierreux uit Pepingen voor het doneren van EUR 100 in de castratiepot.

mj-dank

* Marie Jeanne & Liesbet voor hun enorme hulp en goede zorgen, attenties en betrokkenheid bij Elke & de honden. Zij waren tot grote steun bij het schoonmaken en rechttrekken van alle ellende die het noodweer in de nacht van 29 op 30 november op de finca had aangericht. SUPER BEDANKT DAMES!

lies-dank

 

* Anja & Mano van der Ark, de adoptanten van LIZZY nu LIDO, zij kwamen de finca bezoeken en hielpen een handje met het afsponzen van de honden. Helaas waren er deze keer geen hondjes om naar hun adoptiefamilies te vliegen.

anja-mano

 

* Isi van den Doel voor de EUR 29 die zij alvast in het operatiepotje voor podenca TILA doneerde.

 

* Leny van Heukelom die deze maand EUR 50 extra doneerde voor haar AoA-hond ELMO. Bij deze DANK namens ELMO & Elke!

 

* Doris Hoogenraad-Overwien die ondanks zware familiezorgen toch aan de hondjes denkt en voor de kerst alvast EUR 100 doneerde uit naam van haar hondje GRACE en zichzelf. Lieve Doris heel veel kracht en sterkte daar!  

 

* Pim Benne die voor sinterklaas EUR 50 doneerde voor podenco RINGO en zijn zusje podenca SOLLY.

 

* Sint "Tessa van Arum" die speciaal voor Elke een pakje en gedichtje maakte.

 

* Gerda van der Togt voor haar hulp en alle goede zorgen en cadeautjes voor Elke & de honden en natuurlijk voor het vliegen van NOLAN & COCO naar hun wachtende adoptiefamilies in Nederland.

gerda-dank

* Elly Scholtsz voor het adopteren van NOLAN en voor het doneren van EUR 110 in de castratiepot.

 

* Marleen Wanrooij voor haar enthousiasme en enorme hulp op de finca tijdens haar klusvakantie en voor alle zorg, aandacht en liefde voor de hondjes. Kom snel terug!

dank marleen

 

* Ilona & Wouter van MAR AZUL appartementen in Corralejo voor de zak hondenvoer, voor de handdoeken en voor hun betrokkenheid bij Elke & de hondjes. Ilona is altijd bereid om onder haar gasten een goed woordje te doen om een mogelijke vluchtpartner te vinden die de geadopteerde hondjes naar Nederland wil begleiden. Bedankt Ilona!