* Bram & Meta van den Berg uit Loenen a/d Vecht die een zak hondenvoer doneerden en voor hun aanbod om hondjes op de vlucht mee te nemen.

 Daar zich voor dezelfde vlucht al vluchtpartners hadden gemeld was dat dit keer niet nodig. Echter bij hun volgende tripje in maart 2011 maken we daarvan graag gebruik om tegen die tijd hopelijk weer een Fuertedoggie naar zijn/ haar adoptiegezin te vliegen.

bram  meta nov 2010

 

* Hilary Morley for her visit of the Fuertedogs finca and her donation of EUR 40.

hilary morley 23-11-10

 

* Harmen Siepel die EUR 100 doneerde voor de hondjes toen hij onlangs zijn op Fuerteventura gestalde auto kwam ophalen.

harmen

 

* Pim & Danielle van der Meer uit Enschede voor het adopteren van JACKIE en het terugstorten van de sterilisatiekosten a EUR 130 in de pot.

 

* Cora Snoeck & dochter Marloes voor het begeleiden van JACKIE & IMA op de vlucht naar Nederland en hun bezoek aan de Fuertedogs finca waarbij ze hielpen om de hondjes af te sponzen.

cora

 

* Roberto Fernandez Castro, dierenarts / traumatoloog van Centro Veterinario Sur voor het opereren van de gebroken poot van SARA. 

 

De mensen die zo vrijgevig voor SARA doneerden waardoor bovendien ook podenca SOFIE aan haar knie geopereerd kan worden:

* Cilia Visscher voor de gedoneerde EUR 100

* Familie Kools / Smeenk voor de donatie a EUR 50

* Christiaan Novotny van Polar Dental voor de EUR 150

* de anonieme donateur met een bijdrage van EUR 200 

* Andreas & Agata Hertwig for their very generous offer to pay the veterinary costs for SARA, they transfered EUR 460 to the Fuertedogs account

* El Capitan Animal Project / Frances & Mirjam for the EUR 120

 

* Henk & Jinke Van der Meer voor het vliegen van SULTAN en PINKIE naar hun wachtende adoptiefamilies in Nld.

henk-jinke

 

* Familie Ahne uit Hengelo die SULTAN een fijn thuis bieden en de castratiekosten a EUR 80 terug doneerden in Elke's castratiepotje.

 

* Guretta Bodenhausen voor het geven van zo'n fijn thuis aan J-pup JILL, nu Babs en voor het terugstorten van de EUR 130 van de sterilisatie.

 

* Margriet & Martin Jutte die IMA hebben geadopteerd en haar sterilisatiekosten a EUR 130 terug doneerden in de pot waardoor er weer een ander teefje gesteriliseerd kan worden. Heel fijn!

 

* Familie List die vanaf 13 november 2010 een fijn thuis geven aan de kleine LAYKA en haar sterilisatiekosten a EUR 110 terug hebben gestort in de pot opdat daarmee een ander teefje op de finca geholpen kan worden. Super!

 

* Niels & Marjet van der Veen,  de nieuwe baasjes van NINI, voor het doneren van EUR 60 voor de sterilisatiepot. Heel fijn dat NINI eindelijk haar eigen thuis heeft!

 

* Carin Dubois uit Den Dolder die op 11 november 2010 het bedrag van EUR 75 doneerde op de Fuertedogs rekening: "voor Elke's goede werk"

 

* Carolien Gijzen uit Ophemert (www.ziemei.nl ) die leren halsbanden, tassen en accesoires maakt en een percentage van de opbrengst aan de zwerfhondjes doet toekomen. Dit maal waren de Fuertedoggies aan de beurt. Hartelijk dank Carolien, dat je nog maar veel moois mag maken!

ziemei

 

* Familie Hazeleger / van de Linde die zo'n fijn leven geven aan MICK en voor het doneren van de castratiekosten van RUBEN. Super!

 

* Ilonka Spruijt & Sharon Pruijsers uit Breda voor het vliegen van SANTI naar Nederland.

dank-vp

 

* Wil &Wendy Kools van Berkom uit Nootdorp voor het adopteren van SANTI (straks Bart) en het doneren van de castratiekosten a EUR 80 en voor alle spullen voor de Fuertedoggies!

dank-kools

 

* Liesbet & Nina uit België voor de 2 dozen vol spulletjes voor de honden die naar de finca werden gestuurd.

 

dank-lies