* Erica Scheepers van Boutique Erica in Gorinchem ( www.boutique-erica.nl ) die sinds 2007 een fijn thuis geeft aan Podenca KIMI en speciaal voor haar een (KIMI-proof) tuig ontwierp en deze via haar webshop te koop aanbiedt.

 Van ieder verkocht tuig doneert Erica EUR 5 voor de Fuertedogs Podenco's.  Het gaat om met de handgemaakte runderleren tuigjes, verstevigt met kunststofband en sierband. Dus comfortabele tuigen in modieuze uitvoeringen naar keuze. Koop zo'n prachtig tuig en steun daarmee de Fuertedoggies!

Boutique Erica

Op 22 oktober 2010 doneerde Erica EUR 5 op de Fuertedogs rekening omdat het eerste door Boutique Erica gemaakte windhondentuig verkocht werd. Hopelijk volgen er nog velen. Een leuk cadeau voor de Podenco bezitters onder uw kennissenkring.

 

* Danique en Melanie van Lankveld voor het vliegen van J-pup JILL naar Nederland opdat ze aan haar nieuwe leven in Den Haag kan beginnen.

danique 

* SUUS voor de klusvakantie op de Fuertedogs finca. Ze was van grote hulp en heeft haar handjes flink laten wapperen. Ze wilde liever anoniem blijven en niet met foto's op de website. Bedankt SUUS!

 

* Familie Vreeburg uit Oegstgeest voor het adopteren van KATY en voor het terugstorten van haar sterilisatiekosten a EUR 110 in het sterilisatiepotje opdat er weer een ander teefje geholpen kan worden.

 

* Familie De Nooij-Geuke uit Haarlem voor het adopteren van LINDO en voor het terugstorten van de EUR 80 in het castratiepotje opdat er weer een andere reu uit de Fuertedogs roedel gecastreerd kan worden.

 

* Agata & Andreas Hertwig for their postpackage with a present for the Fuertedoggies. A Coolaroo UV-blocking shadesail to create more shadow for the doggies. 

agata-dank

 

* Louise Bol uit Bergen op Zoom voor de donatie van EUR 35 op de Fuertedogs rekening voor herder PEPPER en voor het fijne thuis dat zij aan 2 Fuertedoggies biedt, RIKKI ( nu ELLIOT) & TARA ( nu LIZZY) . Bovendien sponsort Louise ook nog eens twee hondjes op afstand, namelijk NENA & RUSTY. Hartverwarmend, bedankt voor je betrokkenheid Louise!

 

* Margriet & Martin Jutte uit Hoenderloo voor hun donatie van EUR 20 voor alle hondjes bij Elke. En natuurlijk vooral ook voor de in aantocht zijnde adoptie van IMA die vanaf 21 november bij hun aan haar nieuwe leventje begint.

 

* Arlette Vos voor haar betrokkenheid bij Elke& de Fuertedoggies en de enorme doos boordevol lekkere, handige en leuke spulletjes voor de hondjes en Elke. SUPER!  Het pakket was bijna 4 weken onderweg maar uiteindelijk toch aangekomen. Dank ook aan de zus van Arlette voor de gedoneerde kledingstukken voor Elke.

arlet-dank

 

* Mevrouw P. Victoor uit Vleuten die EUR 20 doneerde voor de Fuertedogs roedel. 

 

* Mevrouw A.J. Mulder uit Den Haag die EUR 25 doneerde op de Fuertedogs rekening.

 

* Katja van Beers - Andriessen voor het op afstand adopteren van Gremlin en voor het pakket dat zij voor de hondjes samenstelde en naar de Fuertedogs finca liet sturen. Het was maar liefst 25 dagen onderweg maar uiteindelijk kwam het toch aan. Katja vroeg haar vriendenkring om kinderbrilletjes voor Gremlin en dat  leverde er 4 op. Verder zat de doos vol leuke speeltjes en lekkernijen voor de hondjes en voor Elke. BEDANKT!

katja-dank

 

* Mevrouw W.L. Kools uit Nootdorp voor de donatie van EUR 40 op de Fuertedogs rekening uit naam van Natascha Smeenk en familie, de adoptanten van Fuertedoggie MARCO, nu JOY

 

* Mevrouw Mia  Erkens uit Maasmechelen / België voor haar donatie van EUR 10 via de donatiemodule van stichting GEEF GRATIS.

 

* Christiaan Novotny van tandprothetische praktijk POLAR DENTAL in Hilversum ( www.polardental.nl ) voor de donatie van EUR 200 op de Fuertedogs bankrekening voor de zwaar ondervoede PEPPER.  Heel fijn!

pepper-33 PEPPER

* Mevrouw C.M. Dubois uit Den Dolder voor de donatie van EUR 200 op de Fuertedogs rekening voor de verzorging van PEPPER & PIPPY.  

 

* Liesbet Pierreux voor haar intense betrokkenheid, inzet en hulp rondom Elke & de hondjes. Fantastisch LIES!

 

dank liesbet

Liesbet komt met enige regelmaat naar Fuerteventura voor een klusvakantie op de finca en laat dan haar gouden handjes flink wapperen. Zij heeft daarnaast ook alle aandacht voor de hondjes die bovendien regelmatig verwent worden met de inhoud van haar postpaketten uit België. Liesbet en haar ouders adopteerden daarnaast ook LEILA & PINJO die het allebei heel goed doen in België.  Liesbet is altijd bereid om te helpen waar nodig. Een gouden meid met een groot hart voor de honden!  SUPER !  

 

* Elly Scholtsz & Cilia Visscher voor hun bezoek aan de Fuertedogs finca, de aandacht voor de hondjes en hun helpende handjes. Voor het vliegen van PIPPY, KATY, PELUSA & LAYKA naar Nederland, voor alle goede zorgen en lekkernijen voor Elke en voor de EUR 50 die beiden doneerden voor de Fuertedoggies.

dank elly  cilia