* Dirk Bakker (adoptant van KAYA samen met Anouk Arends) en zijn surfvriend Pieter die tijdens hun vakantie onverwachts op de finca langskwamen.

 Ze hadden alle aandacht voor de hondjes en beloofden om bij terugkomst in Nederland wat te doneren en wellicht tijdens een volgend bezoek aan Fuerteventura nog eens te komen klussen.

dbp dbp-1 dbp-2kaya kaya

* Anita, Michel & Connor Bats / Belga voor het pakket dat zij speciaal voor SELMA opstuurden. Een lekkere zachte deken en kauwbotten om de tijd te verdrijven, honingzalf om de wond te verzachten en verbandmiddelen maar ook speeltjes voor de andere honden en snoepgoed en lekkere badartikelen voor Elke. Extra dank aan Connor voor de speciaal voor Elke uitgezochte droplollies.

s-a s-b s-

 

* AMCF (dit keer speciaal Yvonne Kooyman) voor het postpakket voor SELMA die vanwege haar poot verwend werd met een serie kauwbotten en lekkernijen zodat ze wat te doen heeft nu ze zoveel uurtjes rustig aan moet doen.

s-1 s2 s3

 

* Nogmaals Tessa van Arum omdat zij onlangs geld doneerde voor de reparatie van de auto alsook voor de jaarlijkse autokeuring en autoverzekering zodat Elke en de hondjes het komende jaar weer veilig de weg op kunnen. Vandaag (6-9-2010) is de auto goedgekeurd.

auto-keuring -1 auto-keuring hondenauto auto

 

* Hendrik & Astrid Tollet from Willich in Germany for their visit of the Fuertedogs finca and the bag of food.

 

* Sonya Warszewik uit Belgie die via OPVANG NINA geattendeerd werd op stichting Fuertedogs en besloot om maandelijks EUR 20 voor podenca LYN te doneren.

 

* Nina Bockstael van www.opvangnina.be die via Liesbet Pierreux (Fuertedoggies  LEILA & PINJO) in contact kwam met Stichting Fuertedogs en op haar site een oproep doet voor het inzamelen van spullen en geld voor de honden.Inmiddels is zij al druk bezig om een hele reeks spulletjes en lekkernijen voor Elke's hondjes te verzamelen zoals te zien is op de foto's:

nina- nina nina-2x nina-3x

 

* Tom De Vos die een groepje Belgische dierenvrienden overhaalde om vanaf  augustus 2010 iedere maand allemaal EUR 5 te doneren voor de Fuertedogs honden. Intussen zijn ze met reeds met 6 personen : Tom De Vos, Pascale Raemsdonk, Astrid Stevens, Melanie Huysmans, Katrien Robberecht, Elke Peeters. Dat betekent toch EUR 30 per maand voor de hondjes.

 

* Yvette, Ron en Eva Veltkamp voor het bezoek aan de finca, de meegebrachte speeltjes en lekkernijen en de EUR 20 donatie

yr yr-1 yr-2 yr-3

 

 

* Margriet & Martin Jutten uit Hoenderloo voor hun bezoek aan de Fuertedogs finca, hun aandacht voor de honden en de donatie van EUR 50.

mm mm-1 mm-2 mm-3

 

* Ilona van MAR AZUL APPARTEMENTEN in Corralejo voor haar betrokkenheid bij de hondjes en voor het neerzetten van de Fuertedogs collectebus in het Nederlandse vakantiecomplex en haar donatie van EUR 20. Sterkte met je gezondheid Ilona!

 

 

* Tessa van Arum van www.perroinfo.nl voor haar 10 daagse verblijf op de finca en haar hulp bij de werkzaamheden als ook voor de boodschappen en lekkernijen. Tessa was zo onthutst door de hoeveelheid werk die Elke dagelijks in haar ééntje te verstouwen heeft dat ze terug in Nederland aktie wil ondernemen om geld in te zamelen opdat er wellicht een lokale kracht betaald kan worden om Elke bij te staan. De dagelijkse hoeveelheid werk is bijna niet vol te houden voor 1 persoon en lokale vrijwilligers ontbreken helaas.  Verder was Tessa zo ontdaan dat de oliecarter van Elke's bestelautootje kapot ging tijdens een tripje van Tessa en Martin over het eiland dat ze geld doneerde om de auto te laten repareren. Bovendien betaalde zij ook de terugvlucht van vrijwilliger Martin. Tessa doneerde al met al maar liefst EUR 1000. Enorm bedankt Tessa!

ts-1 ts ts-2 tss

 

 

* Martin Leppers voor zijn enorme inzet, harde werk en hulp tijdens zijn verblijf op de Fuertedogs finca en voor alle foto's die hij van de honden heeft geschoten. Martin is fotograaf  (www.fotografiemartinleppers.nl)  en doet normaal gesproken vooral trouw reportages etc. Het fotograferen van de hondjes was een leuke uitdaging voor hem. Binnenkort kunnen alle mensen die een hondje op afstand ondersteunen dus een paar nieuwe foto's van hun Fuertedoggie verwachten.

ml ml-1 ml-2 ml-3

 

* Kim Beijen die een doosje naar de finca liet sturen met 20 grote metalen ringen om de verschillende kenneldeuren ontsnappingsproof af te kunnen sluiten en daar nog lekkere winegums voor Elke bij deed als ook speculaaskruiden voor klusjesman Inco.

 

 

* Herr und Frau Lenz voor het terugvliegen van een grote transportbox vanuit Duitsland naar Fuerteventura en de donatie van EUR 100.

 


* Farmacia Ldo. Antonio Hernandez / Aeropuerto Fuerteventura.   Veel dank aan de apotheek op de luchthaven van Fuerteventura. Eigenaar Antonio is altijd van goede wil om Elke en de hondjes te helpen waar hij kan. GRACIAS Antonio por TODO !

apth-a

 

* Firma 'van Schepdael' uit Pepingen voor de donatie van koekjes & snacks voor de Fuertedoggies

schepdael

 

* Doris Overwien & hondje GRACE voor de donatie van EUR 100 op de Fuertedogs rekening. Tot in november!

dor-x