* ALLE mensen die de afgelopen maanden de Fuertedogs honden hielpen door een hondje op afstand te adopteren danwel door een algemene bijdrage voor de roedel op de Fuertedogs rekening te storten. Fantastisch mensen !

 Namens de hondjes nogmaals REUZEBEDANKT voor jullie trouwe financiële steun, zonder jullie hulp is het allemaal niet mogelijk! Hopelijk zullen jullie de hondjes nog heel lang blijven steunen. THANKS !

Smile

 

* Andreas & Agate Hertwig from Luetzelbach in Germany for their donation of EUR 100 on the Fuertedogs account.

aah

 

* Maartje Overmeer voor het geven van zo'n fijn thuis aan Noortje (nu Doortje) en voor het terugstorten van Noortjes sterilisatiekosten in Elke's sterilisatiepotje zodat er weer een ander teefje op de finca geholpen kan worden.

noortje1a

 

* Marly Caron voor het doneren van de sterilisatiekosten van Daisy, de moeder van de T-pups. Daisy heeft inmiddels een fijn thuis in Triquivijate,  Fuerteventura.

 

* Gerda van der Togt voor de donatie van EUR 5 voor een kauwbot voor MORENA

ma-1

* Patrick, Saskia & Finn Lennertz uit Vaals voor hun bezoek aan de Fuertedogs finca, voor de zak voer en hondensnoepjes en de donatie van EUR 375.  Zij kwamen reeds in 2007 langs (op de vorige lokatie) en brachten eind 2009 Fuertedoggie DRE onder de aandacht van hun familie wat in een adoptie voor DRE resulteerde. Bedankt voor jullie betrokkenheid Saskia & Patrick!

sl-1 sl-2 sl3 sl-4 sl5

 

* Kim Beijen voor het geven van zo'n fijn thuis aan JELLE & TIMO (= 2 van de P-pups), voor haar betrokkenheid bij Elke en de hondjes en natuurlijk voor haar enorme inzet en enthousiasme tijdens haar klusvakantie op de Fuertedogs finca. Kim bedankt voor je cadeaus, lekker!

kb kb-1 kb-2 kb-3

* Kim Beijen voor de donatie van EUR 100 voor klusjesman INCO die het momenteel zo heel hard nodig heeft voor een operatie.

 

* René & Mieke Moes voor hun hulp op de finca en hun aandacht voor de hondjes tijdens hun vakantie op Fuerteventura.

rm rm-1 rm-3 rm-2

* Andreas & Agate Hertwig for their visit of the Fuertedogs finca, their attention for the doggies and their donation of 5 bags of dogfood.

Andreas en Agate Hertwig

* Rowanne & Roy voor hun enorme hulp tijdens hun verblijf van een week op de Fuertedogs finca. Zij hielpen onder meer met het schoonmaken van de nachtverblijven en velden, het afsponzen en ontwormen van de honden; TOP!

row + roy rowanne  roy  20 tm 27 juli 2010-2 rowanne  roy  20 tm 27 juli 2010-3

d318 d319 d320

* John & Liz Wright for their visit and help with the doggies and their donation of EUR 50

d315 d316 john  liz  and glynn  paul  17-7-2010

* Paul & Glyn Terry who came together with Liz & John and donated EUR 20 for the Fuertedoggies and masks & gloves.

 

* Margaret Wright (Johns mum) who continues to give up smoking and donated EUR 75 of saved cigaret  money

 

* Alison Jones ( Johns sister) who ran the "Plymouth half marathon" to raise money for the Fuertedoggies and donated EUR 205

 

* Frank & Sally Regan and their dog JENSON who donated EUR 75,00 for the Fuertedoggies which was handed over by their friends Liz & John

 

* Dave & Wendy Aspinall and their dog BUSTER, friends of Liz & John, who donated EUR 50,00 for Elke's dogs.