* Liesbet & Marie Jeanne Pierreux uit Pepingen voor hun ENORME hulp op alle fronten!

 Met onuitputbare inzet en enthousiasme omringden ze Elke & de fincahonden met hun goede zorgen gedurende een 10-daagse klus'vakantie' op de finca. Maar ook vanuit Belgie staan ze altijd klaar om te helpen en zijn ze erg betrokken bij Elke & de hondjes. Hartverwarmend dames!

d314

 

* Mieke van der Sluis & Anna Koning die EUR 85 doneerden voor Fuertedog PILA.

 

* L.P.M. Hamelers e.o. uit Buggenum voor de donatie van EUR 25 in mei 2010

 

Tessa van Arum & Albert van Bilsen van www.perroinfo.nl voor hun donatie a EUR 125. Zij stonden met hun PERRO-INFO stand op de Podencodag 2010 in Amersfoort en doneerden de opbrengst van die dag aangevuld met een eigen bijdrage aan de Fuertedoggies. Hartstikke fijn Albert en Tessa!

 

Joanne Wells for the treats for the Fuertedoggies and the EUR 20 donation which was handed over by Hilary Morley.

 

Hilary & Brian Morley for their donation of EUR 40,00 and their on going support.

 

May Schabelreiter die van die prachtige windhondhalsbanden maakt en via Judy Kleinbongardt EUR 50 voor pointer teefje SELMA doneerde.

 

* Tinne uit Brasschaat voor de donatie van dekens en lekkernijen voor de fincahonden die ze via familie Pierreux aan stichting Fuertedogs gaf.


d313 d312

Groothandel van Schepdael uit Pepingen voor het doneren van de eetbare schoentjes voor de Fuertedoggies.


d311

Dierenkliniek Europaplein die via Monique Spaan medicijnen voor de fincahonden doneerden.

Marina de Bakker & Frits van der Heide uit Graauw die podenca MOKKA (nu BENI-CHA=rood-bruin) zo'n fijn thuis geven en voor het terugstorten van de sterilisatiekosten a EUR 130 in het operatiepotje en de extra bijdrage van EUR 50 voor GREMLIN's oogvoorziening als ook voor het boekje " Kalmerende signalen" van de bekende Noorse hondentrainer Turid Rugaas.

* Elly & Harry den Braven die onlangs beiden hun 60-jarige verjaardag vierden en ipv cadeaus hun verjaardaggasten om een donatie voor een goed doel vroegen. Zij haalden maar liefst EUR 575 op voor de hondjes van Stichting Fuertedogs. Nog van HARTE GEFELICITEERD en reuzebedankt!

Stephanie Peter (www.dierenconsult.nl) voor de artrose korrels voor Mr. Chimo en Amber. 

Peter & Mary van der Hurk, voor het gesigneerde boek van Peter: Mijn zesde zintuig, en hun financiële bijdrage.

Dierenkliniek A.E. Makker uit Den Haag voor de opbrengst van de collectebus en de gedoneerde medicijnen.

Martin Leppers voor zijn enorme hulp en inzet voor de Fuertedoggies. Nu klusjesman INCO door ernstige gezondheidsproblemen Elke niet kon vervangen was het Martin die het op het laatste moment mogelijk maakte dat Elke als nog naar de Podencodag in Nederland kon gaan. Dus DIKKE PLUIM voor Martin die afgelopen week in zijn uppie Elke's hondenopvang draaiende hield en al die hondjes met z'n beste zorgen omringde, petje af Martin. TOP!


d307 d308 d310 d308

 

Judy Kleinbongardt van www.spaansehonden.info die uit de ontvangen entreegelden van de Podencodag 2010 nogmaals EUR 100 aan Fuertedogs schonk. Het totale bedrag a EUR 200 wordt besteed aan de sterilisatie van LYN (EUR 150) en aan de entingen van moeder en pupjes LENNY & LOTTE.

podencodag2010 1

 

alle bezoekers van de Podencodag 2010 die allemaal EUR 1,00 entreegeld betaalden waardoor verschillende stichtingen waaronder Fuertedogs via Judy Kleinbongardt een donatie voor hun honden mochten ontvangen.

* alle adoptanten die de moeite namen om naar de Podenco dag 2010 te komen opdat Elke haar honden van destijds nog eens kon terugzien en daarmee weer power op deed om door te blijven gaan voor de andere hondjes.

 

* alle bezoekers van de Podencodag en de mensen die iets in de Fuertedogs collectebussen doneerden danwel iets kochten in de Fuertedogs stand.Familie van Duren uit Ommen voor de EUR 10 donatie die bij de adoptiebijdrage van TIJN (nu TURBO) zat.

Anja & Mano van de Ark voor de EUR 10 donatie die bij de adoptiebijdrage van LIZZY zat, (nu LIDO).

Nel &Driek Wullemse voor de EUR 10 donatie en het geven van zo'n fijn thuis aan SAAR (= J-pup JAZZ).

Mieke & Rene van Hagelen voor de donatie van hondenspullen en voor het geven van zo'n fijn thuis aan AZUL.

 

Judy Kleinbongardt van www.spaansehonden.info voor het organiseren van de jaarlijkse Podenco dag die afgelopen zondag 13 juni 2010 ook weer een groot succes was. Als ook dank voor het doneren van EUR 100 van het entreegeld tbv de sterilisatie van moederhond LYN die met haar 2 pupjes recent kwam aanlopen op de Fuertedogs finca.


d305

 

AMCF van www.amcf.nl voor de donatiebox vol medicijnen en andere spulletjes voor de Fuertedoggies die Elke recent op de Podencodag 2010 uit handen van Betty Mercey mocht ontvangen.

d303amcf donation june 2010

 

Natascha & Marco Smeenk die zo'n fijn thuis geven aan JOY (voorheen Marco) en EUR 50 doneerden.

image3361-6-382 d302


Barbara Ederzeel & Bert Rook die tijdens hun vakantie op Gran Canaria de moeite namen om een dagje over te komen naar Fuerteventura om Elke en de hondjes te bezoeken en lekkernijen meenamen.


d301


Ruben Hazeleger / van der Linde (MICK) en Robin, Daniel & Matthijs Kouwenhoven (SAAR & BLOOM) en Thomas van Dam (WHOOPI & FIENTJE) voor hun betrokkenheid bij Elke en de honden en hun hulp tijdens de Podenco dag 2010.

* Jim de Droog die van zijn eigen zakgeld een hele tas met speeltjes voor de honden kocht en dit tijdens de Podencodag 2010 aan Elke overhandigde. Jim is erg betrokken bij de honden en ondersteunt ook MICKEY maandelijks op afstand. SUNNY en LINDA de twee Fuertedogs hondjes die door familie de Droog geadopteerd zijn waren ook aanwezig op de Podenco dag.


d300