Matthijs Kouwenhoven die de afgelopen maanden op eigen initiatief een aktie hield om geld in te zamelen voor Elke en de hondjes. Mathijs haalde maar liefst EUR 150,54 op en kon dit tijdens de Podencodag 2010 persoonlijk aan Elke geven. BEDANKT MATHIJS!

 


d299

De volgende sponsors van de Podencodag 2010:


So Low Rijswijk, Pr. Beatrixlaan 923 in Rijswijk: ter waarde van 50 euro spullen: hondendekens, borstel, achterbankhoes, nagelknippers,      voerbakken.

Pet's Place Rijswijk, H. Ravensteynplein 68 in Rijswijk: div. hondenhalsbanden, puppypaketten, hondenvoer, spaarkaarten, hondensnoep.

Dierenspeciaalzaak de Edelzanger, Pr. Irenelaan 363 in Rijswijk: div. flostouwen, hondenspeeltjes, vlooienkammen, en eerder gedoneerd mooi    hondentuigje en vlooienbanden.

Dierenspeciaalzaak de Nachtegaal, Pr. Johan Friso Promenade 32A in Rijswijk: tekentang (setje) en poepzakjes.

Drogisterij van Rijn uit Oosterbeek: badpakketten en diverse badartikelen.

Lenie & Lotte Molenaar, Drogisterij Molenaar uit Bleiswijk: badpakketten en diverse badartikelen.

Faunaland Wassenaar, Luifelbaan in Wassenaar: heel veel hondenvoer en puppypakketten voor div. hondenrassen.

* Bernadette van Dam die haar vakantiehuisje in Ermelo als veilingobject ter beschikking stelde. Tijdens de Podencodag 2010 kon worden geboden op het verblijf van een week in het huisje van Bernadette. Het hoogste bod werd uitgebracht door familie Willemsen uit Uithoorn. Het bedrag a EUR 175 is voor de Fuertedogs honden bestemd en inmiddels op de Fuertedogs rekening ontvangen.

 

Marleen Wanrooij & Martin Leppers die de afgelopen maanden samen met onderstaande mensen maar liefst EUR 900,11 hebben gedoneerd voor de Fuertedoggies. Daarnaast hebben Marleen & Martin samen met Gerard Achterbosch twee weken (van 24-5-2010 tot 6-6-2010) praktische hulp geboden op de finca bij Elke. Zie hierbij de link met foto's: http://picasaweb.google.com/fotografiemartinleppers  

d297 d298

Gerard Achterbosch, Arjan van de Bovenkamp, Bea de vrouw van Bob Hannink, Charlotte en Mathijs Vredeveld, Gea van Vonno, Joane en Tom Slotboom, Mama Wanrooij, Marita Kruse, meneer en mevrouw Meijer, Nel en Berry van Lierop, Niels Visser, Jenny en Gerrit Leppers, Patrick Leusink, Sabine te Varwerk, tante Ietje en oom Hakkebak van Marleen, tante Nin van Marleen, Saskia Minkman, Yvone, Jaimy en Jacco de Koning, papa Wanrooij, ouders van Jan Willem Oskam, Jan Willem, vrouw en kinderen Oskam, Nicole, Bert en Juan, Nathalie en Frank van Frankies bistro in Neede, autoservice Maurice, Marco Polo, Jos en Grietje in het Veld, Sander en Ginger Sommer, Edwin en Loes Veenendaal, Bea en Andre Wijnhoven, Olympic gym sporters, Peter Oude Wesselink.

 Jeanne & Peter van den Hurk voor hun donatie van EUR 20 voor de hondjes.

Debora & Esther van Tattoo Bob in Rotterdam die zowel in april als mei EUR 50 doneerde voor Elke en de fincahonden. THANKS girls!

* Irmgard van Bergen die haar vakantie royalities wilde delen met Elke's hondjes en daarom deze maand EUR 250 doneerde, Bedankt IRMGARD!

Marjo van Leeuwen Boomkamp-Goekoop en haar Fuertedoggie ISABELLA (voorheen JADE) die EUR 250 doneerde voor Elke en de honden.

d294 d295 d296

Anja & Manuel vd Ark voor hun bezoek aan de finca en hun goede zorgen voor Gremlin, Lizzy en Lindon en voor het meenemen van MICK en MOKKA op de vlucht van aanstaande 3 juni naar Nederland.

De Belgische voetbalclub uit HALLE die met hun eetfestijn EUR 160 ophaalden voor Elke's honden en dit onlangs via Liesbet en Evi op de Fuertedogs finca lieten overhandigen.

Jos & Frank Fassaert en hun Engelse kennissen voor het realiseren van de al zo lang gewenste doorgang tussen de verschillende nachtverblijven voor de honden. TOP !
d291 d292 d293

Koppel Dekker & vrienden voor het bezoek aan de finca en het tasje met medicijnen.
d290
Barbara Ederzeel & Bert Rook (adoptanten van Mindy's zusje Mona, nu Moby) voor het betalen van de sterilisatiekosten van Mindy. 

Canicrossers Marianne van der Linde & Fred Hazeleger en zoon Ruben voor hun bezoek aan de Fuertedogs finca en voor het adopteren van podenco MICK die straks iedere dag met Marianne 10 km mag gaan joggen in de duinen om te oefenen voor de canicross (www.canicrossnederland.nl) alsmede voor het terugstorten van de castratiekosten van Mick en nog een extra EUR 80. Dat er nog maar vele fincahonden Mick's voetsporen als toekomstige CANICROSSER mogen volgen.

d288 d289
Familie Schutte voor de donatie van EUR 200 vanwege het feit dat Fuertedoggie SANDY alweer een jaar bij hun is en dat ze nog steeds reuzeblij met hem zijn. 

* Mirjam & Frances Kirschsieper for their visit of the Fuertedogs finca and all the things for the doggies.

Dr. Marion Freerk from Germany for the presents for MR. CHIMO.

Claire & tekkeltje Pommetje die via Doris Overwien EUR 50 doneerde voor de fincahonden.

Elly Scholtsz & Cilia Visscher voor hun bezoeken aan de Fuertedogs finca en alle goede zorgen, hulp, spulletjes, lekkernijen etc voor Elke en de honden.

Elly & Cilia voor de donatie van EUR 60 voor klusjesman INCO die met zijn gouden handjes weer flink geklust heeft tbv de hondjes.

Tineke de Vries, die via Cilia EUR 20 doneerde voor de honden.

Ilona van MAR AZUL APPARTEMENTEN voor de zak hondenvoer en de emmers.

Marjon & Karien voor hun bezoek en aandacht voor de honden.

Liesbet Pierreux voor haar enorme hulp bij het klussen, voor haar goede zorgen rondom de honden en Elke en voor het fantastische cadeau!

Yean & Marie Jeanne Pierreux voor de enorm leuke kaart en de inhoud.

Evi voor haar fincabezoek en haar verjaardagscadeau voor Elke.

Ada van Kooten en fuertedoggie OSITO voor het cadeau voor Elke's 40-jarige verjaardag.