* Rowanne & Roy voor het ophalen van de donatie hondenspulletjes bij Nedac Sorbo in Duiven alsmede 2 gedoneerde hondenmanden en transportbox.  

* Familie Bats voor de 2 hondenmanden en transportbox.

* Annemie Geryl voor haar donatie van EUR 100 vanwege het verblijf van haar neef Druun op de Fuertedogs finca.

Druun van der Elst uit Belgie voor zijn hulp en kluswerk tijdens zijn verblijf op de Fuertedogs finca.
d226 d227 d228 d229

* RANE van Calster voor haar tweedaags bezoek aan de Fuertedogs finca, de lekkernijen voor de honden en de EUR 100 voor Elke zelf en voor het aanbod om tegels voor het terras te doneren.

d222 d223 d224 d225

* Doris en Rainier voor hun bezoek aan de finca en hun aandacht voor de hondjes, hun donatie van EUR 200 en het vliegen van BARNEY op Valentijnsavond naar zijn nieuwe thuis in Nederland.

d219 d220 d221
* Familie Okkerman (Hedwig en haar ouders) die na het bezoek aan de Fuertedogs finca zo onder de indruk waren dat ze maar liefst EUR 1000 doneerden voor Elke en de honden.
d215 d216 d217 d218
* Robin en Nancy Daenen voor het retourvliegen van twee transportboxen, hun bezoek aan de finca en hun donatie van EUR 50 voor hondenvoer.
d211 d212 d213 d214
* Marianne Kuijper uit Amsterdam voor haar donatie van EUR 75.

* Hedwig Okkerman en Angelique Quak voor hun bezoek aan de Fuertedogs finca en voor het vliegen van DRÉ naar zijn nieuwe adoptiefamilie.
d207 d208 d209 d210
* Familie SCHUTTE uit Wageningen, die vanwege SANDY's verjaardag EUR 200 voor Sandy's vriendjes op de Fuertedog finca doneerden.

* Mirjam Kirschsieper van EL CAPTAIN ANIMAL PROJECT e.v. / Germany for the donation of the flight of DRE and doing the transfer in Dusseldorf.

* Geert Jan Lootsma & Cor van Beek voor het sponsoren van een tafel op de Megamarkt in Hazerswoude en Arnold & Saskia van der Togt voor het vervoeren van de goederen die op de Megamarkt verkocht konden worden. Dennis van der Togt, Martha van der Togt & Ted Lindeman die mee hebben geholpen met de verkoop van de spullen waarbij de gehele opbrengst van 109,30 ten goede komt van de Fuertedogs honden. En last but not least Gerda van der Togt die dit alles heeft georganiseerd!
d206

* Nancy van de Poel uit Gent voor haar donatie van EUR 25 voor de hondjes.

* Kim Beijen en Joan Walters voor het geven van zo'n fijn thuis aan de Fuertedogs broertjes JELLE & TIMO en voor hun donatie van EUR 25.

* Luise und Ulli Lenz für den Besuch auf der Finca von Elke und ihren Hunden und für ihre Spendei in Höhe von Euro 100,-.

* Reiner und Elise , Freunde von Ehepaar Lenz, für ihre Spende in Höhe von Euro 20,-.

* Miriam, eine Freundin von Ehepaar Lenz, für ihre Spende in Höhe von Euro 20,-.

* Lotte Molenaar voor haar hulp op de finca, haar aandacht voor de hondjes en goede zorgen rondom Elke en voor het vliegen van JONES naar zijn nieuwe gezin.
d202 d203 d204 d205
* Lenie en Lotte Molenaar voor hun goede zorgen en steun rondom Elke en de fincahonden. Lotte kreeg een ticket van Lenie cadeau om nogmaals een weekje op de Fuertedogs finca met de hondjes te kunnen helpen.

* Rowanne van Rijn die ondanks haar drukke studie tijd vrij maakte om een weekje te komen helpen op de Fuertedogs finca en blij was om de hondjes weer terug te zien. Ze voorzag ze allemaal van knuffels, speeltjes en goede zorgen en was weer van grote hulp bij de dagelijkse werkzaamheden op de finca.

* Dierenasiel Almere/ mevrouw Margret Jansen/ Erica de Feber voor het schenken van 12 plastic hondenmanden en 6 ligmatrassen voor de Fuertedoggies.

* Gerda van de Togt die op haar werk als kerstpakket een gereedschapskoffertje koos en dat aan Fuertedogs schonk alsmede EUR 25 doneerde voor kerstpodenca ANA.

* Frau Hanna und Herr Guenter Rist vielen dank für das fliegen von podenca ANA nach Deutschland.
d198 d199 d200 d201
* Frau Elke Joachim danke für das fliegen von Cocker mix TOBY nach Deutschland.
d194 d195 d196 d197
* Familie BATS (Michel, Anita en Connor) voor het pakket voor Elke en de hondjes dat zij per post naar de Fuertedogs finca lieten sturen. Bedankt voor de lekkernijen en spulletjes, een leuke verrassing. BEDANKT!

* Hilary & Brian Morley for their visit of the Fuertedogs finca, their donation of EUR 25, the Friskie dogbiscuits that Hilary gave to each of the dogs and the enormous amount of meat from their butcher for the doggies.

* Jackie McLelland for her donation of EUR 25 for the doggies which was handed over by her friend Hilary Morley.

* Judy Kleinbongardt en de lezers van haar voormalige Podenco krantje voor de donatie tbv pointer teefje SELMA, te meer vanwege de reeds eerder ontvangen bijdrage voor de operatie van podenca teefje TILA. Alsmede dank aan AMCF/ Betty Mercey voor het voordragen van pointer SELMA voor de betreffende schenking.
d190 d191 d192 d193

* Sjoerd en Diewertje Dekker voor het doneren van veel speelgoed zoals een krijtbord, auto's, boeken, puzzels, poppen, rieten manden, tassen, sieraden, knuffels, sleutelhangers enz. Deze spullen worden door Gerda vd Togt verkocht op het internet en op de rommelmarkt en de opbrengst komt ten goede van de Fuertedogs honden.

* Manuela van Oorschot voor haar bijdrage voor Podenco Foley.

* Marjo van Leeuwen Boomkamp-Goekoop voor haar schenking van EUR 500 voor de fincahondjes en vooral ook voor het geven van een fijn thuis aan Fuertedog JADE, nu ISABELLA.

* AMCF voor de ontvangen donatiebox met tal van nuttige spulletjes en medicijnen voor de Fuertedoggies, die zelf de speeltjes al meteen naar harte lust aan het uitproberen waren.
d186 d187
d188 d189
* Hester Schinkel voor de donatie van EUR 30 die bij de adoptiebijdrage van JING (nu LUNA) was ingesloten.

* Karolien Iburg en Karel de Waard die spontaan op de luchthaven aanboden om de twee zusjes JING en JADE mee op de vlucht te nemen opdat de wachtende adoptiegezinnen hun hondjes in de armen konden sluiten.
d182 d183 d184 d185
* Irmgard van Bergen voor haar eindejaarsdonatie van EUR 250 voor de fincahonden.

* Arlette Vos voor de eindejaarsdonatie van EUR 50 voor de hondjes en voor de vertalingen van de teksten op de Fuertedogs website.

* Claudia de Droog voor het doneren van de sterilisatiekosten van kleine LINDA.