* Een speciale dierenvriend uit Belgie die 2 enorme dozen vol lekkernijen en handige spullen voor Elke en de honden naar de Fuertedogs finca liet sturen.  

* Herr Daniel Rauchenberger, vielen dank für das fliegen von Sola, Klara und Chilli nach Deutschland.

* Frau Karen Leuwen und Herr Joachim Gottelt für das fliegen von Laila nach Deutschland.

* Thomas Wittwer for flying the Shepardmother with her 6 children to their fosterplace in Germany.

* Nicola für das fliegen von pointer Hippie zu seiner Adoptionsfamilie im Deutschland.

* Judith und Armin for saving 13 dogs out of the deadstation and giving them a new chance by arranging adoption and fosterfamilies for them in Germany. Thanks for flying Jule to her new life.

* Elly Scholtsz en Cilia Visscher voor hun hulp en aandacht voor de honden tijdens hun twee bezoeken aan de Fuertedogs finca, voor hun donaties en lekkernijen. Tot volgend jaar!
d150 d151 d152 d153
* Katja van de Heineken bar in Corralejo voor het doneren van de dekbedjes en spulletjes van haar overleden hond.

* Harmen en Randy die al tweemaal een zaterdag flink in de weer gingen met de cementmolen voor het opknappen van de hondenverblijven terwijl hun vriendinnen Marjon en Karien in de weer zijn met de fincahonden.

* Familie Kouwenhoven van www.k-ict.nl die in oktober een heleboel ty-reps voor de transportboxen doneerden en een heel origineel cadeau voor Elke hadden, namelijk 2 shirts met op elk van hen een prachtige afbeelding van de door hun geadopteerde Fuertedogs hondjes SAAR en BLOOM. Fantastisch leuk!

* Familie Schutte uit Wageningen, waar Sandy het zo goed heeft, voor hun donatie van EUR 200 voor de fincahonden.

* Rita Nachtegaal die ter gelegenheid van haar 80ste verjaardagsfeest maar liefst EUR 500 ophaalde voor de Fuertedogs honden. Haar broer en schoonzus Rainier en Doris hebben de zeer welkome donatie tijdens hun bezoek aan de finca persoonlijk overhandigt. Reuzebedankt Rita en haar verjaardagsgasten en nog van harte gefeliciteerd!

d146 d147 d148 d149


* Doris Hoogenraad-Overwien die EUR 50 doneerde voor Elke om boodschappen te doen.

* Peter en Mary van der Hurk voor hun bijdrage voor de hondjes.

* Aad Coers voor zijn bijdrage.

* Dierenkliniek A.E. Makker voor hun bijdrage.

* Wil en Henk van Foto&Video Honing (www.fotohoning.nl/ www.luchtfotos.nl) voor hun donatie van EUR 100 voor de fincahonden.

* Cora Nieuwenhuis voor het begeleiden van LEILA op de vlucht naar Nederland en haar donatie van EUR 50 voor de fincahonden.
d142 d143 d144 d145
* Pauline en Mark Grooteman voor het doneren van diverse hondenriemen en een halsband.

* Tina Koers die met haar dochters Karien en Marjon een bezoek bracht aan de fincahonden en bereidt was om CELLY mee naar Nederland te vliegen. Celly krijgt haar thuis bij een leuk gezin met drie kinderen en daar zal ze voortaan NOA heten.
d138 d139 d140 d141
* LIESBET voor haar enorme betrokkenheid bij Elke en de fincahondjes, voor haar bezoek aan de Fuertedogs finca, voor alle hulp, donaties, kluswerk en vooral haar vriendschap voor de honden, als ook dank aan haar familie voor al hun goede zorgen. Hartverwarmend!
d135 d136 d137


* Dierenspeciaalzaak 'De Edelzanger' in Rijswijk voor het doneren van hondensnoep, een riem, borstel en snuitje.
d134
* Barbara Ederzeel en Bert Rook voor hun bezoek aan de finca, hun donaties waaronder riempjes, een heleboel speeltjes, brokjes en EUR 100. Voor hun hulp bij de klussen op de finca en vooral voor het geven van een fijn thuis aan MONA. Thanks!
d130 d131 d132 d133
AMCF voor de donatiebox die de fincahonden eind september hebben ontvangen. Wederom zeer veel nuttige spulletjes waaronder medicijnen, verbandmiddelen, betadinezalf, nagelknipper, hondenstaafjes, speeltjes, halsbanden, anti-vlo middelen etc. De kauwstaafjes zijn al uitgedeeld en veroberd. De speeltjes vliegen al door de lucht en over het terrein. Alle mensen/ bedrijven die bijdroegen aan het verzamelen van spulletjes voor de diverse shelters waaronder de mijne bij deze veel dank.
d126 d127 d128 d129
* Engel family from Berlin for the donation of € 50 for Mindy.

* Astrid Boers voor de donatie van € 45 als bijdrage in de sterilisatiekosten van Fuertedogs.

* Yannick van de Ginste die Fuertedog PILAR (nu ZOË) zo'n fijn thuis geeft en recente EUR 25 doneerde.

* Herr und Frau Hendrik und Astrid Tollet: Vielen dank für das fliegen von unseren Kingsley zu seiner Adoptionsfamilie.

* Tessa en Albert van www.perro-info.nl die ondanks het verlies van hun zeer dierbare podenca Misery toch de kracht vonden om voor de Fuertedogs honden op de jaarmarkt in Nootdorp te staan en EUR 180 bij elkaar brachten voor de fincahonden.Wij wensen Tessa en Albert heel veel sterkte om dit zware verlies een plekje te geven.

* Robin Jansen voor het vliegen van AZUL naar haar nieuwe adoptiefamilie in Nederland.
d124 d123 d125
* Familie Schutte uit Wageningen die Fuertedog SANDY zo'n fijn thuis geven en bovendien ook de andere Fuertedogs honden op de finca een warm hart toedragen en namens SANDY zo nu en dan een donatie voor de fincahonden doen. Dit keer wederom EUR 100, hartstikke fijn!

* Esther en Debora van Tattoo Bob in Rotterdam (www.tattoobob.nl) voor de donatie van EUR 50,- voor de fincahondjes!

* Maurice Prent & Lindsey van Wiggen uit Vleuten voor hun bezoek aan de Fuertedogs finca waar zij alle honden op wat lekkers trakteerden, en voer voor de honden doneerden alsmede EUR 100 voor medische kosten.
d122 d121 d120

* Liesbet Pierreux voor het doneren van de castratie van Spikey.

* Bernd de Looff voor het doneren van EUR 50 voor de fincahonden.

* Lotte en Lenie Molenaar voor alle goede zorgen en attenties rondom Elke en de honden en speciaal mbt MAHY. En natuurlijk voor alle aandacht en zorg voor de honden tijdens Lotte's bezoek aan de Fuertedogs finca.


* Gerda van de Togt voor al haar inzet, enthousiasme en betrokkenheid bij Stichting Fuertedogs en voor haar klusvakantie op de finca waar zij de fincahonden in ruime mate voorzag van aandacht, knuffels en liefdevolle zorg. En natuurlijk voor het vliegen van Cissy, Cassie, Chloe en Flynn naar de op hun wachtende adoptiegezinnen in Nederland. THANKS GERDA!!!


* Familie SPRANGERS voor het op 26-8-2009 vliegen van podenco-tjes NATA & NATHAN naar hun wachtende adoptiefamilies in België.


* Arlette Vos en Stephan de Jong die na het bezoek aan de Fuertedogs finca zeer druk in de weer zijn gegaan met het inzamelen van geld voor de fincahonden. En met fantastisch resultaat, zij haalden maar liefst EUR 625 op en wel namens de volgende mensen:
Renate de Jong, Nelleke Vos-Lorjé, Vanessa Vos, mevrouw Lakerveld, Hanneke van Alphen, Indra Hanoeman, Brigitte Bilok, Saskia de Hoog, Willemien Ruygrok, Dotter Möller, Hanna Harthoorn, Pamela Vos, Corine van Egten, Ellen Verpoorten, Gerrit en Henny de Jong, M. Bogerd, Betty Verbeek, Loes Polak, Ank Goetheer, Ines Orobio de Castro, Janine Baal, Chandra Orie, Gerla van Ophem, Roselle Servage, Carla van Duijn, Arthie Schimmel en Arlette en Stephan zelf.