* Mieke en RenĂ© Moes voor hun bezoeken aan de Fuertedogs finca, voor hun enorme inzet om van alle fincahondjes een aantal nieuwe foto's te maken en voor al hun support van Elke en de fincahonden in het algemeen.  En natuurlijk voor het vliegen van JAZZ & NANDO naar hun nieuwe families.


* Myron Moes uit Hoofddorp die als 6 jarige jongen een groot hart voor de hondjes heeft. Tijdens zijn fincabezoeken deed hij steeds zijn zakcentjes in de Fuertedogs collectebus en was erg begaan met alle pupjes. Bovendien gaat hij samen met zijn vader pupje FLYNN op afstand adopteren voor EUR 5 per maand.


* Ronald en Angelique Laros voor het terugstorten van de sterilisatiekosten van JUNA in Elke's sterilisatiepotje opdat er weer een andere fincahond gesteriliseerd kan worden. En natuurlijk vooral voor het geven van een liefdevol thuis aan onze JUNA die na veel ellende in haar leven en de amputatie van haar voorpoot nu eindelijk een fijn leven tegemoet gaat.


* Sanna van Duin en haar familie voor het opvangen van JUNA en het begleiden en liefdevol verzorgen van JUNA na de amputatie van haar voorpoot.

* Alessandro Cabas en Francesca Christoforetti for their visit at the Fuertedogs finca, their attention for all the doggies and their donation of EUR 55 en 15 Swiss francs.

Mieke van der Sluis en dochter Ana voor hun bezoek aan de finca, voor hun hulp en voor de vele knuffels voor de hondjes en hun donatie van EUR 50.
d99 d100

* Dhr. M.O. Goldschmidt uit Amsterdam voor zijn donatie van EUR 100 voor de goede daden mbt de honden.

* Familie Bats (Anita, Michel en zoon Connor) voor hun bezoek aan de Fuertedogs finca, hun aandacht en knuffels voor alle hondjes en hun donatie van EUR 100.
d97 d98 d96
* Karel en Jolanda Steensma en hun zoon Brian uit Wageningen voor het vliegen van Essy & Dona naar hun adoptiefamilies. Thanks!
d93 d94 d95
* Ria Lamme voor het doneren van ontzettend veel spullen voor de fincahonden, zoals een hele verzameling hondenriemen, halsbanden, borstels en voerbakken.
d92
* Liesbet Pierreux voor haar bijdrage aan de sterilisatiekosten van het Bardino teefje welke onlangs uit een waterput gered is.

* Familie Schutte en hun Fuertedog SANDY die de benodigde EUR 110 voor de sterilisatie van de moeder van Farol, Flynn en Flair sponsoren. De moederhond zal zo rond eind augustus geopereerd worden. TOP!

* Marga Wijnja Brink voor haar bijdrage van EUR 30 voor de medische kosten van Tila en Pila.

* Mirjam Kirschsieper for her donation to neuter Dala.

* Wendy Verhoeks en haar partner Patrick uit Tiel die zo'n fijn thuis bieden aan onze EADY en een hele lading tennisballen voor de fincahonden doneerden. 

* John & Liz Wright for their visit of the Fuertedogs finca and their attention for the finca doggies. John helped by spraying the land for our regular flee prevention while Liz was so kind to clear the ground of dog shitties. Also they donated EUR 50 for the dogs. Great, till next time.

d89 d90 d91
* Margaret Wright who recently stopped smoking and thereby saved EUR 85 which she have donated for the finca dogs. Keep on Margaret, the Fuertedogs are very proud that you stopped smoking after so many years!

* Hilary Morley and her husband Brian who donated EUR 55 for the doggies which was handed over by their friends John & Liz who made holidays on Fuerteventura.

* Familie van Schaik uit Haarzuilens voor het doneren van een hele serie spullen voor de Fuertedogs honden waaronder een bench, hondenmand, dekens en handdoeken, dieetvoer en nog veel meer, TOP!
d87 d88
* ROWANNE van RIJN voor haar enorme enthousiasme, inzet en toewijding waarmee ze 3 maanden lang de hondjes en Elke kwam helpen met het reilen en zeilen op de Fuertedogs finca. She did make a BIG difference! Bedankt ROWANNE voor ALLES!!! Liefs van Elke en alle fincahondjes.

d85 d86

* FAUNALAND HILLEGOM en FAUNALAND SKAGERHOF in Hoofddorp voor het doneren van een heerlijk groot ligkussen voor pointer BLANDO, de
100ste Fuertedog die een fijn thuis gevonden heeft.

d84
* Arlette en Stephan voor hun bezoek aan de finca, voor alle aandacht voor de  hondjes en het helpen met de werkzaamheden op finca.
d81 d82 d83
* Ilona van appartmenten MAR AZUL in Corralejo voor de hele serie handdoeken en andere spullen, de zak hondenvoer en vooral ook voor het helpen met het zoeken van vluchtpartners om de hondjes naar hun adoptiegezinnen te vliegen.