Zorgelijke tijden op de Fuertedogs finca. 

Veel tegenslagen en problemen ( auto die niet start, gebrek aan water op de finca, overlast van jagers met hun buksen, een flinke rattenplaag, etc) naast de zich eindeloos opstapelende taken op de finca en rondom de Fuertedogs roedel en bovenal de intensieve aandacht die de zorgenkindjes vergen. Pfff, het is om moedeloos van te worden. HELP!

Naast de drie ukkies zit ook het pas op de finca gekomen timide teefje MISSY niet lekker in haar vel. Dierenartsen kunnen niets vinden maar ze maakt geen fitte indruk en zit niet lekker in haar velletje.

missy MISSY

 

Ook reutje JED die pas kort op de finca verblijft en vorige week gecastreerd werd ligt in de ziekenboeg. Het oh zo vrolijke mannetje heeft het moeilijk en knapt niet op.  Overdag wordt hij verzorgd in de kliniek en s'nachts wordt hij verzorgd door Elke zelf opdat hij niet in z'n uppie in de kliniek ligt omdat er tussen 21.00 en 09.00 niemand in de kliniek aanwezig is . JED ligt aan een infuus en gaat zienderogen achteruit. Het ziet er erg somber uit en het voelt erg machteloos.

jed- JED in betere tijden

 

Daarnaast vandaag ook weer een triest geval.  

Een Canarisch herderpupje opgeknoopt aan een touwtje, vandaar dat ze gedoopt is tot ROPEY ( naar touwtje in het engels).

Ze heeft nog weinig goeds leren kennen van de mensheid en is erg paniekerig. Dat heeft even tijd nodig en die krijgt ze op de finca.

Wat een aandoenlijk beestje

ropey ROPEY ( = touwtje)