Vanavond rond 19.55 uur vertrokken er maar liefst 6 Fuertedogs honden richting Nederland.

vlucht-4-8-11 6 Fuertedoggies

Zo ging bijvoorbeeld de nog steeds erg verlegen RUSTY mee die reeds sinds januari 2009 op de Fuertedogs finca verbleef en destijds door Elke uit het dodingsstation van La Pared gehaald werd. Dankzij een lieve familie uit Hoenderloo kreeg de verlegen reu opeens een kans en mag hij stap voor stap het leven buiten de beschermde finca leren kennen, met een oude reu des huizes om zich aan op te trekken. Zet 'm op Rusty, het komt allemaal goed!!

rusty-sch RUSTY 

Naast Rusty was daar ook eindelijk een sportieve familie die op podenca HILDA viel. Zij werd in januari 2008 op de allerlaatste moment uit het dodingsstation gehaald en verbleef sindsdien bij Elke. Dat is een lange tijd en het afscheid viel dan ook zwaar maar nu heeft de oh zo aanhankelijke HILDA haar eigen familie en hoeft ze de aandacht niet meer te delen met zoveel andere honden. Geniet maar lekker Hilda!

hilda-fincaHILDA finca

hilda-fueHILDA schiphol

En ook reutje TYMO kreeg z'n kans. TYMO werd op 28-4-2011 door Elke van de weg gehaald nadat hij al een paar keer bijna werd geschept door een voorbijrazende auto. Voortaan mag TYMO langs het strand van Katwijk aan Zee rondstruinen. Heerlijk voor hem!

tymo-fueTYMO FUE

tymo-nldTYMO Schiphol

En naast de 3 adoptiehonden mochten er ook nog eens 3 Fuertedoggies in opvang.

Zo ging JELLE op weg naar familie Triep-Vrieling waar B-pup BRITT ook verblijft en podenco NANDO al weer lange tijd zijn eigen liefdevolle thuis heeft. Nu dus met gezelschap van JELLE & BRITT.   Bedankt Marian en Peter voor de gastvrijheid voor deze Fuertedoggies.

jelle-vpJELLE in opvang

En het kleine grut dat onlangs op 27-7-2011 op de laatste nipper uit het dodingsstation werd gehaald was inmiddels ook in staat om te vliegen en mochten op een certificaat van de dierenarts mee naar Nederland. Zusje

XARA kon in opvang bij Marleen Wanrooy in Goor.

Zusje XIBA in opvang bij Louise Bol in Bergen op Zoom, alwaar Fuertedoggies RIKKI ( ELLIOT) en TARA ( LIZZY) al weer een tijd hun eigen thuis hebben.

xara-xiba-fueXARA & XIBA 

Zodoende dus gingen er 6 hondjes op weg naar een nieuw leven.

Met heel veel dank aan de vluchtpartners die bereid waren de hondjes mee op de vlucht naar Nld te nemen.  

Kim Beijen,  Pleun van Vliet en partner Verheen uit Adam  en Denise Meulenberg & Maarten Dittmar allemaal hartelijk dank!

vp-augsept 2011Vluchtpartners