Alsof er momenteel nog niet genoeg op Elke's bordje ligt met zoveel nieuwe hondjes en een aantal zorgenkindjes: heftige rukwinden zagen rond het middenuur kans om onder het recent gerealiseerde schaduwverblijf te komen waardoor de boel afbrak en pardoes in grote brokstukken over het huis op de voorplaats terecht kwam, midden tussen zeer verschrikte honden. God zijdank werd er niemand onthoofd door de scherpe aliminium dakpanelen die uit de lucht kwamen kletteren en op de grond neersloegen.

Hier een foto van de dag erna, een deel van de weggeblazen dakplaten weer verzameld in het betreffende verblijf. Oeff de schrik zit er nog goed in.

ravage-dak

De heftige rukwinden en het ineenstorten van het dak en de rondvliegende dakpanelen zorgde voor een behoorlijke paniek die voor podenco ALONSO een ellendige afloop had. ALONSO was zo in paniek dat de andere honden hem als groep aanvlogen. De arme reu werd flink toegetakeld en werd in shock, met spoed naar de kliniek gebracht waar hij werd opgenomen.

alonso-bijt

 

Arme ALONSO, de altijd zo relaxte hond die met iedereen en alles overweg kan en nooit geen vlieg kwaad doet. Een groep honden die normaal zeer goed en gezellig met elkaar omgaan, die door de heftige rukwinden en toegeslagen paniek, tot zoiets komt. Wat een stress.

Het zit allemaal even niet mee. Help!