Onlangs was de adoptante van MORENA, Marian van der Wiel voor een klusvakantie op de finca en daarbij werd ze een beetje verliefd op podenca teefje SILVA die nog maar relatief kort op de finca verblijft.  Aangezien manlief eigenlijk één bengeltje in huis ( MORENA) wel genoeg vindt, was het even een beetje onderhandelen daar thuis. Het resultaat, SILVA is van harte welkom om in opvang te komen in huize van der Wiel. (Dank je Frans Smile)  En wie weet verovert SILVA ondertussen gewoon stilletjes het hart van de heer des huizes.

silva-fue SILVA

Dankzij familie de Geus-van Soest ofwel Nel & Jan en Suzanne & Niels uit Stellendam kon SILVA vanavond rond 20.10uur mee op de vlucht naar Schiphol. Hartelijk dank!  

En daar ging ze dan. Oef spannend voor SILVA.

silva-vpSILVA op reis

De verwachte aankomsttijd in Amsterdam stond gepland voor 01.35 uur. Een latertje dus voor familie van der Wiel uit Arnhem en voor Pa Kaaskooper die zoals al vele nachten eerder toch maar weer bereidt is om voor de aankomende Fuertedoggies zijn nachtrust te verstoren. THANKS PA!

Aankomst SILVA op Schiphol:

silva-nld SILVA aankomst

 

En MORENA was ook mee om haar nieuwe huisgenootje te verwelkomen. De eerste kennismaking verliep voorspoedig, hopelijk hebben ze de komende tijd veel plezier samen.