snoops

 

 

 

 

SNOOPS - reutje       - blijft op de finca en is in principe niet ter adoptie-

 

SNOOPS een reutje geboren in november 2007 met een schouderhoogte van 49 cm.  

Hij is gecastreerd. 

 

snoops--

 

SNOOPS verblijft al sinds dat hij een klein pupje was bij Elke op de finca.

Hij werd destijds gedumpt samen met MAGUA en JUMPIE (overleden). SNOOPS werd in 2008 geadopteerd door in de buurt van de finca wonende kennissen van Elke. Een leuk gezin met twee zoontjes die stapelgek op SNOOPS waren. Echter na een familiebreuk en daaruit volgende voorgenomen terugkeer naar hun thuisland Polen is SNOOPS toch door Elke teruggehaald. Zij wilde haar eigen favoriete SNOOPS niet uit het oog verliezen. Zodoende verblijft hij sindsdien weer op de finca en Elke wil hem eigenlijk niet nog een keer laten gaan.  

 

snoops--1

 

Mocht u desondanks toch zeer serieuze belangstelling voor SNOOPS hebben dan kunt u natuurlijk altijd een mailtje sturen,

 

Wilt u SNOOPS ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

snoops--2

snoops--3


You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

 

 


ukSNOOPS - male dog

Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor Snoops at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..