sean-17 

 

 SEAN - reutje

 

SEAN, een Herderkruising, geboren rond 28-2-2010, schouderhoogte 57 cm, gecastreerd op 3-11-2010.

 

SEAN werd destijds op 6-5-2010 samen met zijn 2 broertjes SETH en SANTI in een afgesloten plastic zak te vondeling gelegd bij de inrit van de Fuertedogs finca. Gelukkig werden ze s'avonds laat nog bijtijds door Elke gevonden en zijn ze niet gestikt. Na een paar moeilijke eerste dagen zijn ze goed herstelt van hun avontuur en zitten ze lekker in hun vel. Ze voelen zich thuis op de finca en kunnen goed meekomen in de groep. Ook zijn ze open naar de finca bezoekers.

vondeling6-5-10

Het zijn alle drie leuke, aanhankelijke hondjes die een beter lot verdienen dan als wegwerpmateriaal gedumpt te worden. De pupjes zijn waarschijnlijk geboren rond eind februari 2010, dus iets vroeger dan de eerder geschatte 22 maart. Ze begonnen nameijk onlangs met wisselen van hun tandjes en dat is rond 4,5 maand.

sn1 sn2

De 3 pups en zijn sinds hun aankomst op de finca enorm hard gegroeid. Ze zijn op z'n minst verviervoudigd qua omvang en postuur. Aan het formaat van de poten te zien zullen ze ook nog behoorlijk doorgroeien en grote tot zeer grote honden worden. Het zijn waarschijnlijk herder-kruisingen en ze hebben een aangenaam karakter. Bovendien zien ze er ook prachtig uit.

sn3 sn4

Sean is iets zachter van temperament en iets afwachtender dan seth. Met een zachtaardige maar consequente benadering, wat tijd en geduld, zal Sean uitgroeien tot een fijne hond die ook prima op z'n plek zou zijn binnen een gezin met kinderen.

Kortom een leuke hond die een kans verdient op een eigen baas waarmee hij stap voor stap het leven buiten de beschermde finca mag leren kennen. Geeft u hem die kans?

Heeft u interesse om SEAN te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u SEAN ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

sn5 sn6

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!


30-7-2010

SANTI en zijn broertjes groeien als kool.

Het drietal reutjes dat op 6 mei 2010 in een afgesloten plastic zak op de inrit van de finca werd gedumpt is in zeer goede doen.

Ze lijken hun armzalige begin te zijn vergeten en voelen zich thuis op de finca. Ze komen goed mee in de groep en zijn open naar de finca bezoekers.

SANT, SEAN en SETH zijn onlangs begonnen met tandjes wisselen en zijn vergeleken bij het moment van aankomst op z'n minst verviervoudigd qua

omvang en postuur. Aan het formaat van hun poten te zien worden het grote tot zeer grote honden. Ze vertonen tot nog toe een zeer aangenaam en

open karakter en zien er ook nog eens mooi uit.

Hopelijk krijgen deze kanjers alledrie spoedig hun eigen kans op een liefdevol thuis.

s-pups

3-11-2010

Omdat er zich voor SANTI vrij plotseling een leuke adoptiefamilie aandiende en en er ook een vluchtpartner beschikbaar was voor de 7e november

moest hij nog snel gecastreerd worden. De dierenarts werkte gelukkig mee en besloten werd om dan maar gelijk SANTI's twee broertjes SEAN en SETH

ook te castreren. Dan hadden ze het alle drie maar tegelijk achter de rug. Alle drie hebben ze de operatie goed doorstaan.

 ukSean - male dog

Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor SEAN at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..