nini-z

 NINI- teefje    GEADOPTEERD!

 

NINI is een teefje van gemengd klein blijvend ras. Nini is geboren in 2006 en heeft een schouderhoogte 25 cm. Nini is de dag voordat ze zou worden afgemaakt uit het dodingstation gehaald. Nini is een leuk en aanhankelijk hondje dat erg op een baasje gericht is. Ze houdt er van om opgetild te worden en lekker bij je op schoot te liggen. Ze is gewend aan een huiselijk leven en blijft netjes overal van af en is zindelijk. Ze is gek op lekkere hapjes en is na een paar weken op de finca ook gewend om dat zachtjes uit je hand te pakken, ipv ook je vingers er bij op te eten zoals in de eerste dagen. In de groep van 80 honden kan zij goed meekomen en mengt zich daar als klein onderdeurtje zonder aarzelen tussen. Echter als er een aantal grotere honden samen te dicht bij haar komen en haar uitdagen tot een spelletje voelt ze zich toch wat in het nauw gedreven en kan ze afgaan als een sirene. Ze voelt zich met haar schouderhoogte van 25 cm logischerwijs toch meer op haar gemak tussen honden van onder de 50 cm.

Nini is een fijn hondje en heeft een handig formaatje. Ze gaat graag mee met de auto en blijft graag dicht in de buurt van haar baasje. NINI is inmiddels gesteriliseerd en ook haar traanbuisjes zijn ondertussen niet meer geirriteerd. Wie geeft dit lieve, kleine dametje een fijn thuis.

Heeft u interesse om NINI te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u NINI ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

nini c1 2084-319-9 nini c2 2085-319-10

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 
ukNini - female dog
Nini, a small crossbreed, born in 2006 is 25cm tall. Nini was rescued from the dog pound 1 day before she was to be killed. She is a funny, affectionate dog and very open towards people. She likes to get picked up and lie on your lap. She is used to live in a home, is clean and doesn’t touch anything. She loves treats and after a few weeks at the finca ate them gently from your hand, where as at first she almost bit off your fingers!! She gets along with the other dogs at the finca but if some of the bigger dogs come too close and challenge her to play she feels cornered and makes a sound like a siren! Understandably, she feels more at ease around the smaller dogs.

Nini is a lovely small dog who likes to ride along in a car staying close to Elke. Nini has been sterilized and her tear-ducts no longer irritate her. Who will give this lovely, little lady a good home?

 Are you interested in adopting Nini? Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. If you would like to sponsor Nini at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..