lyn

 

 LYN - teefje

 

LYN is op 16 mei 2010 komen 'aanlopen' bij de ingang van de finca. Waarschijnlijk is zij kort daarvoor op het fincaterrein achtergelaten. LYN kwam samen met 2 pupjes, LENNIE & LOTTE, die nog volop bij moeder dronken.

LYN is een Podenco kruising, volgens de dierenarts geboren rond juni 2008. Ze heeft een merkteken in haar oor dat waarschijnlijk door de voormalige eigenaar/jager is ingekerft. 

LYN is een vrolijke, enthousiaste hond die qua uiterlijk erg op MITZ lijkt, die twee hadden wel broer en zus kunnen zijn. Ze kan heel goed meekomen in de groep en speelt er lustig op los.

lyn-1 lyn-2 

LYN wordt eerdaags gesteriliseerd dankzij een donatie van Judy Kleinbongardt die een deel van het entreegeld van de Podencodag 2010 beschikbaar stelde voor de sterilisatie van moederhond LYN. 

ln-a ln-b ln-c

Heeft u interesse om LYN te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u LYN ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  
ln1 ln2
ln3 ln4
You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

4-6-2010

Moederhond met 2 pups 'aan komen lopen'

image3367-10-3811 image3368-10-3821

 

 

 

16-06-2010 -

Donatie voor sterilisatie van moederhond LYN

Moederhond LYN die op 4 juni kwam 'aanlopen' en haar 2 pups LOTTE & LENNY maken het goed. Judy Kleinbongardt van www.spaansehonden.info heeft

aan het eind van de Podencodag 2010 aan Elke EUR 100 van het entreegeld gedoneerd. Dat geld zal benut woren voor de sterilisatie van LYN, waarvoor

EUR 150 nodig is. Bedankt Judy en bezoekers van de Podenco dag!

De sterilisatie van LYN is nog even uitgesteld ivm een huidprobleem.


image3373-10-3891 image3374-10-3901

Meer goed nieuws, Judy doneerde een week later nogmaals EUR 100 voor moeder LYN en haar pups.


22-9-2010

Vandaag werd Podenca teefje LYN gesteriliseerd.

De operaties verliep voorspoedig en ze  zal zich hopelijk weer snel beter voelen.

Bij deze nogmaals dank aan Judy Kleinbongardt die de sterilisatie van LYN doneerde door een deel van het entreegeld van de Podencodag 2010 daarvoor

ter beschikking te stellen.

22-9-10 lynLyn


 
uk 

Lyn - female dog

Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor Lyn at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..