lotte-  LOTTE - teefje,

LOTTE is een podenca- kruising met een zwarte vacht en een zwart wit gevlekte tekening op poten en borstkast. Ze is geboren in maart 2010 en heeft inmiddels een schouderhoogte van 65 cm. Ze is op 22-10-2010 gesteriliseerd.

LOTTE is een aandoenlijke teef die destijds samen met haar zusje LENNIE en haar moeder LYN op 4 juni 2010 kwam 'aanlopen' op de finca. Waarschijnlijk zijn ze gewoon door iemand op het fincaterrein achtergelaten.  Ze is net als haar moeder een Podenco kruising maar heeft in tegenstelling tot haar kaneelkleurige moeder dus een zwarte kleur.

Meer info volgt.

lotte -22-10LOTTE

LOTTE is nog zeer verlegen en terughoudens naar mensen toe en hangt erg aan haar moeder.

Met andere honden kan ze heerlijk ravotten en ze houdt van uitdagen.

 

Heeft u interesse om LOTTE te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Wilt u LOTTE ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

lt-1 lt-2

lt-3 lt-4

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

lt-b lt-5

 

 

22-10-2010

Arme LOTTE.  Vanochtend vroeg toen de honden uit de nachtverblijven kwamen, bleef podenca LOTTE wat achterop. Ze mankte en er was duidelijk wat

mis met haar linker voorpoot. Oeff, dat was schrikken, ze had een lelijke, forse snee aan haar voet in de buurt van haar tenen.

Snel een provisorisch verbandje er om en op naar de dierenarts. Zoals verwacht moest de betreffende jaap onder algehele narcose 'gerepareerd' worden.

lotte -poot-22-10

Om optimaal van de narcose te profiteren werd besloten om de 8 maanden oude LOTTE dan ook maar gelijktijdig te steriliseren.

En dus ging LOTTE onder het mes. Ze was de hele dag zoet in de kliniek en mocht pas na 17uur naar huis.

Het dappere teefje heeft geen krimp gegeven terwijl ze het toch behoorlijk voor de kiezen kreeg.

Hopelijk herstellen haar poot en buikje zich voorspoedig.

 

23-10-2010

LOTTE, die gisteren onder algehele narcose moest om de lelijke jaap aan haar voet te laten hechten en toen ook maar gelijktijdig gesteriliseerd werd,

maakt het goed. LOTTE hield zich kranig en gaf geen krimp ondanks dat ze best last zal hebben van haar voet en haar buikje.

Ze zocht voortdurend haar moeder LYN en zusje LENNIE op en had bekijks van de andere hondjes met haar rode verband en rode tuig.

Zoals verwacht moest de betreffende jaap onder algehele narcose 'gerepareerd' worden.

 

 

 


uk 

Lotte - female dog

 

Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

If you would like to sponsor Lotte at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..