kai-z

 KAI - reutje

 

 

 

 

KAI is een reutje van het Podenco Canario ras en is geboren rond midden juli 2009. Hij zwierf rond de omheining van het fincaterrein en bleef aandringen om te worden binnengelaten en vriendjes te maken. Waarschijnlijk is hij door iemand op het terrein gedumpt. Hij heeft blijkbaar in het verleden een breuk aan zijn sleutelbeen gehad. Het is een mooie jongen om te zien en een leukerd in zijn doen en laten. De eerste week was hij enorm onderdanig en wat bangig in de grote groep, nu is het of hij al lang op de finca verblijft en voelt hij zich met zn speelmaatjes als een vis in het water. KAI verblijft sinds 1 maart 2010 op de Fuertedogs finca. Het zou fijn zijn als KAI op afstand ondersteunt kan worden.

Heeft u interesse om KAI te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u KAI ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

kai c2 3187-464-4 kai c1 3186-464-3

kai c3 3188-464-5 kai c4 3190-464-7

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!


uk KAI-male dog

Kai, a Podenco Canario born in July 2009, wandered around the finca fences and kept insisting to be let in to make some new friends! He was probably dumped at the finca area. It appears that in the past he had a fractured collarbone. He is a pretty boy with a great character. The first week at the finca he was very humble and a bit scared of the rest of the dogs, but now he has been there a bit longer he feels at home with his new buddy’s. Kai has been staying at the finca since the beginning of March 2009. It would be great if someone can adopt him at a distance.

If you would like to sponsor Kai at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..