jill-z

 JILL - teefje       GEADOPTEERD !  28-10-2010 naar Nld

 

 

 

 

JILL is een aandoenlijke, aanhankelijke, speelse teef geboren rond 3 mei 2009, ze heeft momenteel een schouderhoogte van 50 cm maar daar komt nog een aantal cm bij. Ze heeft een lekker gevuld figuur en is een vrolijke enthousiaste en onstuimige hond. JILL komt samen met haar broertje JONES en 4 zusjes JADE, JACKIE, JING en JAZZ (reeds geadopteerd) uit het dodingstation. Volgens de gegevens van het dodingstation zou de moeder een zwarte Labrador zijn en de vader een Canarische herdershond mix. In ieder geval hebben de pups een mooi uiterlijk mee gekregen en zo te merken ook een aangenaam karakter. Ze zijn alle 6 erg op mensen gericht, staan open voor contact en komen graag een knuffel halen. JILL is nieuwsgierig naar andere honden en kan goed overweg met alle honden in de Fuertedogs roedel. Ze speelt graag en is ook gek op ravotten in water en zand. Een leuke, leergierige pup die nu op de leeftijd is om van alles te leren. Ze is er dan ook aan toe om de Fuertedogs finca te verlaten en een eigen liefdevol baasje voor haarzelf te krijgen. Mensen die samen mat haar aan het werk gaan en haar stap voor stap het leven buiten de beschermde finca laten leren kennen. JILL is volledig doorgeënt en is klaar om zich aan te sluiten bij een leuk, sportief gezin. Wie geeft JILL een gezellig en warm thuis?

Heeft u interesse om JILL te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u JILL ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

jill c1 1977-332-10 jill c2 1978-332-11
jill c3 2507-332-13 jill c4 2508-332-14

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

28-10-2010

Eindelijk was het zover, JILL heeft ook een eigen baasje, vlak in de buurt van zusje JADE, ook in Den Haag. Ze ging vandaag mee op de

Transaviavlucht naar Nederland met vluchtpartner Danique van Lankveld.

 

jill-depvertrek Jill

 

Met enige vertraging kon JILL rond 17 uur verwelkomt worden door haar nieuwe baasje.

jill-arr aankomst Jill

 

Eerder gingen haar zusjes JADE ( nu Isabella in Den Haag), JING (nu Luna in Gouda) en JAZZ (nu Saar in Lisserbroek) en broertje JONES ( in Rdam)

reeds naar hun adoptiegezinnen in Nederland.

 

Nu zusje Jackie nog, de enige overgebleven J-pup. Zo'n leuke hond. Wie geeft haar eindelijk een fijn thuis?

 

jackie

update nov 2010:  nav het vertrek van Jill zijn er een aantal serieuze veelbelovende reacties binnengekomen voor Jackie. Dwz dat Jackie zo goed als

zeker ook een eigen thuis heeft binnen korte tijd. Zoals het er nu naar uitziet zal Jackie de 21e november naar Nederland vliegen.

JACKIE

 


ukJill - female dog

Jill, an affectionate and playful dog, born on May 3rd 2009 is now 50cm tall and still growing! Jill was rescued from the dog pound along with her brother Jones and her 4 sisters Jackie, Jing, Jazz (adopted) and Jade. They are beautiful, affectionate puppies with lovely characters. According to the information from the dog pound their mother was a black Labrador and their father a Canarian Shepherd mixture. Jill is very playful and gets along well with the other finca dogs. She especially likes playing in sand and water! She is cheerful, enthusiastic and sometimes a bit clumsy… Jill is very curious - at the age for learning all kinds of new things. She is ready to leave the finca and have a loving owner. She needs someone who wants to work and teach her, one step at a time, about life outside the protected finca. Jill has had all her vaccinations and is ready to join a fun, active person. Who will give Jill a nice home?

Are you interested in adopting Jill? Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


If you would like to sponsor Jill at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..