golfo-zx

 

 

GOLFO - reutje

 

Golfo is een prachtige reu geboren in augustus 2007 en inmiddels gecastreerd.

Het is een Stafford kruising met een schouderhoogte van 57 cm. Golfo is een fysiek zeer sterke, flink gespierde reu met een lief en aanhankelijk karakter. Het is een leuke, enthousiaste lieve hond die een stevige baas nodig heeft. Hij is fysiek zo sterk en nogal wat onbesuisd dat hij in zijn enthousiasme een vrouw of een klein persoon kan doen wankelen of doen vallen. Hij heeft dus iemand nodig die stevig in z´n schoenen staat en die hem het leven leert kennen en die zijn temperament in goede banen weet te leiden. 


Ook heeft hij z´n eigen speelgoed en voldoende afleiding nodig opdat hij niet uit verveling met de spullen van de eigenaar aan de haal gaat. Golfo is in de steek gelaten door een vrouw omdat ze fysiek niet sterk genoeg was om hem aan te kunnen. Golfo heeft dus een sterk manspersoon of een fysiek sterke vrouw nodig die hem duidelijke grenzen aangeeft en met hem aan het werk gaat. Dus iemand die genoeg tijd heeft om actief met Golfo bezig te zijn.

golfo
Golfo is gek op menselijke aandacht en die kom hij hier op de finca helaas te kort omdat er zo´n grote groep honden aanwezig is. Golfo zit apart omdat hij zo sterk is dat spelletjes tussen de honden wellicht op ongelukjes zouden kunnen uitdraaien. Het zou fantastisch zijn als er zich een stafford ervaren baas voor Golfo zou aanmelden. Golfo vindt het heerlijk om door ondiep water te racen maar zwemmen in het diepe dat doet hij niet zo graag.

Intussen zijn we op zoek naar mensen die Golfo op afstand willen adopteren en met een maandelijkse bijdrage en zodoende het voer en de antivlo- en wormmiddelen voor Golfo sponsoren. Bent u de persoon die deze oersterke kanjer een eindje op weg helpt?

Heeft u interesse om GOLFO te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u GOLFO ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

golfo c1 1969-124-14 golfo c2 1970-124-15


You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

ukGolfo – male dog

 

Golfo, a beautiful Stafford, born in August 2007 is 57cm tall and has been castrated. Golfo, a sweet and affectionate character, has a very strong, muscular physique. He’s a funny, enthusiastic dog who is looking for a strong, firm owner. Due to his strength he can easily knock a woman or child over.

Golfo was abandoned by a woman because she wasn’t strong enough to handle him, so he needs a strong person who can train and work with him to teach him boundaries. That special person will need lots time and energy to work with Golfo. He needs his own toys and plenty of stimulation so he doesn’t get bored and take his owners belongings to have fun with! Golfo loves human attention, but unfortunately doesn’t get enough because of the large group of dogs present. He has his own area at the finca because he is so strong and playing with other dogs might lead to accidents. He loves to run trough shallow water but he doesn’t like to swim. It would be great if someone with experience of Staffords would like to become Golfos new owner.

 Are you interested in adopting Golfo? Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
If you would like to sponsor Golfo at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..