cajun-z  CAJUN - reutje

CAJUN is een hele mooie herderkruising die onlangs op een zondagmorgen in april (de 11e) aan een ketting zat vastgebonden bij de inrit van de finca. Waarschijnlijk is hij daar 's nachts al gedumpt.

CAJUN is in goede conditie en begint al aardig te wennen aan de grote groep honden op de finca. Hij is open naar mensen en maakt heel graag contact maar het gaat ook nog wat onwennig. Het lijkt er op dat hij voor het eerst zijn vrijheid kent en dat hij voorheen altijd aan een ketting heeft gelegen. Een lieve hond die met een beetje tijd en geduld een hele fijne gezinskameraad zal zijn.

CAJUN heeft een schouderhoogte van 56 cm en is inmiddels gecastreerd.

cajun-


Heeft u interesse om Cajun te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u Cajun ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

cajun c1 3197-468-4 cajun c2 3198-468-5

cajun c3 3199-468-6 cajun c4 3200-468-7

 

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

11-4-2010

Vanmorgen vroeg zat er een hond met een ketting vastgebonden bij de inrit van de finca. Waarschijnlijk is het reutje vannacht of gisteravond

laat al achtergelaten. De hond is in goede conditie en nog vrij jong. Hij reageert goed op mensen maar is nog wat bang naar andere honden.

Elke heeft hem CAJUN genoemd en is op zoek naar een sponsor voor de castratie van deze reu, kosten EUR 80

image3123-10-3361image3124-10-3371uk CAJUN – male dog

Cajun, a beautiful shepherd crossbreed, was recently found on the driveway into the finca, tied to a pole - he was probably dumped there during the night. Cajun is in good shape and getting used to the large group of dogs at the finca. He is open towards people and although he’s a bit unsure, he really likes to connect. It appears that he hasn’t been used to freedom and was probably on a chain his whole life until now. He is a sweet dog who, with some time and patience to leave his past behind, can become a lovely family dog.

Are you interested in adopting Cajun? Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor Cajun at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..